• Met SponsorKliks sponsor je nu ook jouw eigen team!

  Door aankopen te doen bij onder meer Bol.com, Thuisbezorgd.nl en Mediamarkt.nl via SponsorKliks steun je nu niet alleen AVV Keistad. De aankomende tijd steun je ook jouw eigen team!

  We organiseren namelijk een heuse SponsorKlis-wedstrijd! Welk team zorgt voor de hoogste sponsorbijdrage? De teams die hebben meegedaan ontvangen allemaal een percentage van het opgehaalde sponsorbedrag dat vervolgens vrij te besteden is door het team. Er zijn 3 categorieën: senioren, jeugd en mini’s. Het team dat als eerste eindigt binnen een categorie ontvangt 50% van de bijdrage, nummer 2 ontvangt 40% en het team dat als 3e eindigt ontvangt 30%. Alle overige teams die meegedaan hebben ontvangen 20%. Leuk meegenomen toch? De resultaten worden eind april vastgesteld dus je hebt nog voldoende tijd.

  Hoe meer aankopen gedaan worden door jou en jouw team, jouw familie en vrienden, hoe hoger de sponsorbijdrage en hoe meer kans je dus maakt op de hoogste beloning. Elk team krijgt een eigen SponsorKliks-link die je kunt delen met jouw supporters. Kijk op https://avvkeistad.nl/sponsorkliks voor de link van jouw team.

  Wat is SponsorKliks?
  AVV Keistad wordt gesponsord door SponsorKliks. Wanneer leden van AVV Keistad aankopen doen bij de webwinkels die aangesloten zijn bij SponsorKliks ontvangt onze club een financiële bijdrage. Het gaat om webwinkels waar we allemaal wel eens iets kopen, zoals Bol.com, Thuisbezorgd.nl, Deen.nl, Coolblue.nl en Mediamarkt.nl en nog veel meer. Het kost jou niks, maar op deze manier kun je AVV Keistad aan tientallen of misschien wel honderden euro’s per maand helpen. Kleine moeite, groot effect dus.

  Hoe werkt het?
  Meld je eenmalig aan bij SponsorKliks als sponsor van AVV Keistad.
  Maak gebruik van de teamlink om naar het overzicht van de webwinkels te gaan en klik daar op de webwinkel die jij wilt bezoeken.
  En dat is alles. Uiteraard worden je gegevens niet gedeeld en kun je er dus anoniem op los shoppen!