• Topverkoper Grote Clubactie beloond

    De reden van het succes van de Grote Clubactie hebben we voor een groot deel te danken aan onze lotenverkopers van de mini’s en de jeugd. 70% van de opbrengst is namelijk door deze enthousiaste leden verkocht aan ouders, familie en vrienden. We hadden daarom ook een aantal prijzen te verdelen onze de topverkopers, als dank voor hun inzet.

    Dit jaar heeft Seb Gierveld van N4-1 de meeste loten verkocht: wel 50 loten! Helaas kon Seb er tijdens de prijsuitreiking niet bij zijn. Daarom heeft hij thuis de hoofdprijs in ontvangst genomen: een gloednieuwe Mizuno volleybal bal. Plus een Bol.com cadeaubon. De nr 2 t/m 6 van beste verkopers van onze club -Tess Geenen (trainingslid), Job Hoving (N4-1), Elia Schaap (N4-1), Sahra Yilmaz (MC3) en Cathy Nakayenga (MC2)- hebben heel veel loten verkocht en zijn daarom ook beloond met een Bol.com cadeaubon.

    Ook de bestverkopende teams werden in het zonnetje gezet. MC3 was dit jaar het jeugdteam wat de meeste loten heeft verkocht: top gedaan meiden. En N4-1 was het mini-team wat gezamenlijk de meeste loten had verkocht. Beide teams ontvingen Pathé cadeaubonnen om samen (wanneer de situatie het weer toelaat) een film te gaan bekijken.